Vadóc Állatorvosi Rendelő - Állatorvos Zalaegerszegen

Ingyenes nevelési és állategészségügyi tanácsok, újdonsült gazdiknak!

Az első alkalommal kölyökkutyával a rendelőbe érkező gazdiknak részletes nevelési, táplálkozási és állategészségügyi tanácsadást adunk ajándékba. Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy a gazdik részéről egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik kedvenceik tartásával kapcsolatban. Ehhez azonban nem minden esetben tudnak hozzá jutni, vagy ha igen, akkor is csak sok információ és könyv begyűjtése után. Az, hogy a tudás valósággá váljon, fontosak a gyakorlati ismeretek is. A legújabb ismereteket összegyűjtve és a gyakorlatba átültetve Rendelőnk állatorvosi elmondják Önöknek a kutyatartáshoz szükséges alapvető ismereteket.

Témák felosztása magukért beszél. Az előadás nagy részében a nevelési alapokról beszélünk, majd röviden az etetésről, és természetesen a megelőző állatorvosi munkáról. Mindezalatt kedvencét részletesen átvizsgáljuk, és megbeszéljük az esetleges felmerülő problémákat is.

Ha szeretne élni a lehetőséggel és egy kicsivel többet megtudni arról, hogy kedvence mit szeretne Öntől és családjától, nincs más dolga, mint bejelentkezni a 06-20/519-61-54-es telefonszámon.

Ha szeretné, hogy minden családtag első kézből hallja az információkat, hozza magával mindazon családtagjait is, akik együtt élnek a kutyával a mindennapokban.

Célunk, hogy állatorvosaink átadják Önöknek mindazt a tudást, ami egy Boldog és harmonikus kutya-gazda kapcsolathoz szükséges lehet.